Kerstshow Coppelmans

 Vandaag ben ik naar Nuenen gereden met mijn vriend en mijn moeder om de kerstshow van de Coppelmans te bezoeken! Erg mooi, we gaan er zo'n beetje elk jaar naartoe. Super voor inspiratie, nieuwe kerstspulletjes en natuurlijk gewoon om te genieten. Ook zijn we de vader en stiefmoeder van mijn vriend tegen gekomen, zij kwamen net aan toen wij weg gingen. We hebben zelf nog niks gekocht, we moeten eerst even kijken wat we nog allemaal in huis hebben. Dan kunnen we altijd nog terug!

Een hoop mensen reageren zo van: 'Bah, veel te vroeg voor kerstmis, Sinterklaas is nog niet eens in het land.' Ja, dus? Ik ben echt fan van kerstmis dus ik vind dat echt geweldig. Vanaf volgende maand zijn de kerstmarkten ook allemaal al, dan is Sinterklaas ook nog niet geweest.


Natuurlijk heb ik ook foto's gemaakt voor jullie, om toch een beetje voor in de sfeer te komen! Voor de mensen die het leuk vinden. Er waren veel verschillende kamers met verschillende sferen en kleuren. Zo had je een roze met paarse kamer, een blauwe kamer, een rode kamer, een zilveren kamer..
 
Rendiertje!

Mooi, met sneeuw!

Kerst engel, super leuk gedaan

Ik krijg hier echt inspiratie van!


Mooie decoratie, check de lamp!


Aparte kleuren

Ik weet niet echt wat ik hier van vind, haha


Leuke kerstballetjes


Eettafel versierd


Hollandse kerstboom, haha


Mooi! Wit met blauw!


Ja deze moest er gewoon bij omdat ik 'm waarschijnlijk ga kopen


En hebben jullie ook al zin in kerstmis?
 

2 opmerkingen:

  1. Super leuke post! Ik houd ook van de kerst, vooral de echte kerstdagen, heerlijk bij de openhaard, met sfeerlichtjes, kerstboom echt top! Het enige waar ik tegenop kijk is de vreselijke kou haha. Mooie foto's heb je ook gemaakt. x

    www.merdjelinn.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ja ik ook, kerstmis is echt mijn favoriete tijd van het jaar

      Verwijderen

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo