This is me


Welkom op mijn blog. Ik zal mezelf even voorstellen; Mijn naam is Maartje v d Berk. Ik ben 20 jaar en woon in Eindhoven, Noord Brabant. Ik studeer momenteel nog Frontoffice (receptiewerk) maar volgend jaar wil ik een HBO opleiding gaan doen: evenementenorganisatie. Dit wil ik al heel erg lang. Mijn vooropleiding was een grafische school. Qua bijbaantjes heb ik sinds mijn 16e in de horeca gewerkt. Ik heb in 3 verschillende restaurants gewerkt maar kwam er toch achter dat de horeca niets meer voor mij is en begon toen bij de Van Haren. Daar heb ik ongeveer een half jaartje gewerkt voordat ik een kleine 5 maandjes stage ging lopen in Spanje! Daar heb ik samen met mijn vriend gewoond en heb ik gewerkt in een hotel aan de kust. Daar heb ik veel geleerd, over zakelijke én privézaken. Toen ik thuis kwam heb ik nog 2 maandjes bij de Julia's op het station gewerkt en nu werk ik bij de Ziengs.

Ik ga geregeld shoppen, uiteten, reizen, naar de film of lekker terrassen. Ook doe ik vaak maskertjes met vriendinnen of gaan we lekker ergens wat drinken, iets eten of gewoon shoppen. Op dinsdag en donderdag ben ik in de gymzaal te vinden. Dan doe ik namelijk kung fu! Ja, kung fu ja, van Jackie Chan. Dit doe ik nu al zo'n 4 jaar met mijn beste vriendinnetje Anouk. Verder 
ben ik gek op katten (ik wil nog steeds 2 kittens erbij), series en mijn lieve vriend Tim.


Mijn blog bestaat eigenlijk merendeels uit fashion, beauty en lifestyle. Ook zal ik geregeld gewoon dingetjes posten die op dat moment leuk of interessant zijn, voor mij of voor jullie.


Me, me, me!
Katten, fashion, beauty, lifestyle, shoppen (store&online), kung fu, internetten, IPhone s4 in white, bruine ogen, dierenprint (panter, tijger, zebra), reizen, uiteten, naar de film, orchideeën, series kijken, 5 oorbellen, navel&tongpierc, thermen, stage Spanje, ice-tea, gamba's, <3 Tim, italiaanse/aziatische/spaanse/amerikaanse keuken, cupcakes, romantiek, vriendinnen, pasta, Pandora, lingerie, blingbling, glitter, contactlenzen, Fiat 500, Milkyway's, Kinder Bueno's, mascara


 Als je meer over me wilt weten, vraag het maar gewoon!3 opmerkingen:

Dionne Knooren zei

Hey!

Je hebt de winactie op mijn blog gewonnen.
Helaas zie ik geen mail adres, dus doe ik het even zo.
Wil je het adres binnen 3 dagen naar mij sturen?
Diolifestyle@gmail.com

Floor Klabbers zei

Beste Maartje,

Ik zal me eerst eventjes kort voorstellen. Mijn naam is Floor Klabbers en ik ben een 19-jarige ondernemende Rechten studente die sinds een jaar op kamers woont in Utrecht. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in mode en accessoires en ben op 18-jarige leeftijd met een klein ‘handeltje’ begonnen.

Langzamerhand werd het steeds serieuzer totdat ik op 1 mei 2013 eindelijk mijn eigen webshop ben begonnen! Ik verkoop hier allerlei verschillende sieraden en modeaccessoires. Van mooie statement kettingen tot suède tassen, voor ieder wat wils! Ook heb ik er bewust voor gekozen om de prijzen erg betaalbaar te houden zodat het voor medestudenten ook erg betaalbaar blijft.

Ik ben op dit moment heel erg bezig om mijn webshop te promoten via Facebook en ik hou ook een Blog bij waarbij regelmatig berichten op worden geplaatst met verschillende nieuwe producten en acties. Ik zou het echt super vinden als jullie mij misschien een eindje op weg te willen helpen om wat naamsbekendheid te krijgen.

Ik sta voor alle mogelijkheden open en hoop op een reactie,
Alvast bedankt,

Groetjes,
Floor Klabbers

www.eleganti-sieraden.nl
06-20667640


Sanne Jorna zei

Hey!

Hierbij wilde ik je laten weten dat ik je nomineer voor de Liebster Award! Hierbij mijn vragen:


Wat is je favoriete make-up?
Waar ben je bang voor?
Wat is je favoriete kledingstuk?
Waar blog je het liefst over?
Weet je omgeving dat je blogt?
Welke vakantie zul je nooit vergeten?
Winter of zomer en waarom?
Wat wilde je worden toen je nog heel klein was?
Wat is jouw absolute beauty tip?
Maak de zin af: Ik ben begonnen met bloggen omdat...


Veel succes!

xoxo
Sanne
www.sannejorna.com

Een reactie posten

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo