Inspiratiepost


Pieces.
Pieces is een leuk en hip merk. Ik ontdekte het voor het eerst toen hij nog in de Vrijstraat in ons mooie centrum Eindhoven zat. Gevestigd in een super klein winkeltje van zo'n 10 m bij 5 m was het nog niet echt zo bekend als het nu is. Ik weet nog dat er een keer een opruim sale was (ze gingen verhuizen naar een ander pand in het centrum) en alles was gewoon letterlijk €2,- of €5,-.. Ze hadden een actie: 3 artikelen voor €5,- was het volgens mij.. Dus er was gewoon keuze uit ALLES in de winkel. Sjaals, sieraden, schoenen, kleren, tassen.. Er stond een rij van wel 70 mensen, dat weet ik nog. Ik dacht toen nog: Wauw, wat een super winkel. Alle leuke spullen zijn nu zelf nog goedkoper! Nu nog steeds is Pieces een van mijn favorieten!

1 // Funky highwaits leggings. De kleurtjes vind ik erg leuk, maar persoonlijk vind ik ze zelf niet echt fijn zitten.

2 // Ik heb de laatste tijd echt iets met sjaals. Niet dat het er al echt goed weer voor is, maar dat terzijde. Dan bewaar ik ze gewoon voor de herfst!

3 // Die oorbellen, waaauw! Ik wilde al een tijdje zulke oorbellen maar ik vond nooit leuke. Maar volgens mij heb ik ze nu gevonden! Ze zijn er in goud en zwart.

4 // Jahoe, dierenprint! Deze riem staat echt overal leuk bij!

5 // 
En wat niet mocht ontbreken: een statement ketting, jawel! Deze vind ik heel mooi, heel mysterieus.

6 // Deze twee leuke tassen vond ik op de website. Het valt me bij de Pieces en H&M wel op dat er bijna alleen maar zwarte tassen te verkrijgen zijn op het moment. Wel leuk, maar een beetje eentonig. Zal wel weer veranderen over een tijdje.

4 opmerkingen:

 1. ik vind vooral de tassen en oorbellen erg mooi! Leuke blog ik volg je vanaf nu via GFC en bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love Pieces, haha. Als ik in de stad ben loop ik er altijd even naar binnen. Leuke post!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke oorbellen!

  (doe je al mee met mijn winactie?)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo