About the blog


Nou.. ik ben eigenlijk al sinds ik jonger was bezig met internetten, social media en ook bloggen! Ik heb ondertussen verschillende websites en blogs gehad (Imonline, blogger, webklik), maar ik bleef er eigenlijk nooit echt bij. De laatste tijd had ik weer een neiging om te bloggen, en het dit keer optimaal te doen. Dus ik besloot aan de slag te gaan!

Ik heb dus op de middelbare school een grafische opleiding gedaan, maar daar hebben we niet ALLES geleerd op het gebied van websites, html, codes etc. Ook is niet alles echt zo goed blijven hangen. Ik wist dus nog wel een paar dingetjes maar Blogger is ook een stuk veranderd. Toen ik bijvoorbeeld mijn eigen website had op Imonline, had ik weleens van die bewegende plaatjes of van die felle cursors. Dat was toen allemaal hip en als je dat op je website had kreeg je des te meer leden/volgers. Op zich best grappig, elke website zag er dus zo ongeveer hetzelfde uit. Je kon zelfs een layout voor je website laten maken bij iemand (dat kan op Blogger ook hoor) en daar betaalde je dan voor met een stem. Je kon op een website stemmen van Imonline en de website met de meeste stemmen kwam dan op de homepage te staan en kreeg een prijs of zo dacht ik.. In ieder geval, je kon dus je gehele website laten maken bij iemand anders (layout, cursor, tekst, GIF plaatje etc.) Gelukkig is het een stuk veranderd (ik ging laatst voor de grap een kijkje nemen op Imonline) en het is een stuk moderner en volwassen geworden allemaal! Ook zijn er heel veel Imonline gebruikers gestopt of overgestapt naar een blog.

Ik zal goed voor mijn blogje blijven zorgen en ik hoop te streven naar veel leuke onderwerpen, posts, foto's, plaatjes, fashionsets, volgers, berichtjes etc!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo