Ladiesnight // Pathé Eindhoven verbouwt

Een tijdje geleden ben ik met Dymfy naar de ladiesnight in de Pathé geweest. Het was onze eerste keer dus we wisten niet echt wat we konden verwachten. Op de website stond dat we er een uur van tevoren moesten zijn (19:15 dus) en dat waren we dus ook. Maar toen bleek dus dat niemand er al zo vroeg was en we ons dus een uur lang bezig moesten gaan houden. Gelukkig was er wel van alles te zien want de Pathé in Eindhoven is verbouwt! Het heeft ongeveer 3 weken geduurd maar het ziet er heel mooi uit! Er hangen nu bijvoorbeeld verschillende smaken popcorn aan de muur, er staat een slush-puppy automaat en je kunt nu je eigen zak schep snoep samenstellen. 

De ladiesnight was over het algemeen wel leuk. Er stonden verschillende kraampjes met hebbedingetjes, cupcakedingetjes, je kon een reischeque winnen en allemaal kraampjes met sieraden. Ook kreeg je een glaasje champagne voor binnenkomst in de zaal en in de zaal stond op elke stoel een goodiebag met een zakje popcorn (zoet of zout) en een flesje Cola Light. Dymfy en ik houden allebei meer van zoute popcorn dan van zoete, dus hebben we snel even de popcorn langs ons op de stoelen gepakt en die omgewisseld met onze zoete popcorn, haha. De goodiebag was gevuld met een zakje thee, een drankje, de Glamour en de Ariadne at Home, Special K miniverpakking met chocolade, een miniverpakking Pringles, en nog wat andere dingetjes.


Schepsnoep!


Wauw, helemaal anders!


Slush!


Waaaauw, al die popcorn smaken!


En natuurlijk mocht je ook proeven!


Ik vind het er een stuk beter uit zien! Selfservice!


Glaasje champagne


Onze plaatsjes


Goodiebag!


Smile!

Wij hebben ervan genoten en gaan volgende keer weer! Zijn jullie al weleens op een ladiesnight van de Pathé geweest?

16 opmerkingen:

 1. Schepsnoep in een bios? Can it get better? XO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow het is echt gaaf geworden zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dankjewel voor je reactie ! ik volgde je al op bloglovin naja, nu volg ik je ook via GFC (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah, wat schattig die eerste foto! Het ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's! Ik krijg helemaal zin in popcorn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog nooit geweest, lijkt me zeker leuk om nog eens heen te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo