New cool discoveries Oktober

Ik heb dus een nieuw idee gekregen voor een post. Elke maand ga ik een post plaatsen over nieuwe dingen (dat kan zijn eten, make-up, hang out spots, films/series, muziek.. noem het maar op) die ik heb ontdekt en wel over te spreken ben. Ook kunnen het gewoon oude gewoontes zijn die ik opnieuw oppak, dingen van vroeger of bijvoorbeeld iets waar ik eigenlijk nooit veel aandacht aan heb besteed. Elke maand zijn het er 5. Kijk mee!

#1 Pretty Little Liars
Jaja, mijn nieuwe serie waar jullie al over gelezen hebben op mijn blog. Ik merk wel dat de meeste van jullie de serie ook volgen, super leuk! Ik ben echt helemaal fan, de kleding, de meiden, het verhaal, de personages.. love it!

#2 Mijn Iphone
Jahoe, ik ben er nog steeds heel erg blij mee. Ik heb 'm onderhand een beetje naar mijzelf gestyled, hoe ik hem hebben wilde. Ik heb ook een leuk hoesje gekocht, post komt nog!

#3 Het nieuwe album 'Lotus' van Christina Aguilera
Ik heb al een tijdje niet meer echt naar Christina geluisterd (ik was vroeger wel fan, maar ik wist niet dat ze nog steeds echt muziek maakte) tot ik haar album 'Lotus' beluisterde. Wauw. Elk nummer is echt weer super leuk, good work Christina!

#4 Schaatsen!
Yes, het schaatsseizoen is weer geopend! Vanaf oktober t/m maart kunnen wij weer lekker schaatsen in Eindhoven (en natuurlijk ook vast wel in andere steden)! Ik hou van schaatsen, het geeft me echt een winter gevoel. Komend weekend ga ik schaatsen met mijn vriend, we hebben er erg veel zin in aangezien we vorig jaar ook al wilde gaan schaatsen maar toen gingen we dus op stage naar Spanje.

#5 Warme chocolademelk
Mijn ultieme winterdrankje, naast thee natuurlijk. Opwarmen met een laag slagroom eroverheen en wat hagelslag. Need I say more? :)

5 opmerkingen:

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo