Onze eigen Primark is open!

Yay, dinsdag was dus zoals jullie denk ik wel weten de opening van de Primark in Eindhoven. Super leuk, maar ook super druk! Ik heb gehoord dat het tijdens de opening op zich niet super druk was, ze hadden het drukker verwacht maar nog steeds was het een gekkenhuis. De eerste mensen zaten al om 5.15 voor de winkel, damn..

Ik ben woensdagmiddag samen met mijn vriend geweest, toen de winkel dus net een dag open was. We moesten wel eventjes in de rij staan, maar dat gaf niet veel want de rij zag er langer uit dan ie werkelijk was, we hebben misschien 5-10 minuten in de rij moeten staan. Ze laten een paar 50/100 mensen naar binnen per keer en dan doen ze het hekje weer dicht. Echt beter, zo kun je tenminste bewegen in de winkel. Ik ben ooit in de Primark in Rotterdam geweest en dat was gewoon een gekkenhuis, je kon er niet eens fatsoenlijk lopen, overal zaten mensen op de grond, overal lagen kleren van mensen die aan het passen waren midden in de winkel omdat de paskamers overvol waren.. Over het algemeen hebben ze het dus in Eindhoven goed geregeld. En wat een grote winkel is het, waaaaaauw echt huuuuuge! In de kelder hebben ze accessoires (schoenen, pyjama's, lingerie, onesies (!), sieraden, tassen, en noem het maar op!) Ook is hier de Home afdeling van de Primark. Dan hebben ze op de begane grond kleding en hier en daar wat accesoires hangen, schoenen, mutsen, sjaals en meer onesies. Dan hebben ze op de 1e etage nóg meer kleding, jahoeee. Op de 2e etage hebben ze heren en kinderkleding.

Ik zal jullie mijn aankopen laten zien!

(sorry voor de slechte foto's, mijn lamp is half kapot dus ik heb erg slecht licht op mijn kamer..)
 
Sfeerimpressie..
 
Yesssssssssss!
 
Dit superleuke glittervestje (€12,-)
 
Neppe uggs! (€6,-)
 
3 paar Minnie & Mickey Mouse sokken (€3,50) en een BH (€6,)

5 paar sokken (€3,50) en een setje van 3 riempjes (€3,-). Best gek dat 5 paar sokken even duur zijn als 3 paar sokken.. Haha 
 
Een riem die ik écht nodig had (€3,-) en een leuk lichtroze mutsje met glittertjes (€3,-)
 
Mutsje close-up.. Ik hoop dat jullie het goed kunnen zien..
 
Leuke oorbellen (€2,-) en een geurkaarsje in de geur berry & wild fig (€1,-)
 
Sloffen, die ik ook nog nodig had! (€7,-)
 
En mijn nieuwe tas! (€15,-) Jammer genoeg zijn dit de minst mooie foto's van allemaal..
 

Kunnen jullie het zien?
 
 
Oftewel: I'm hooked! Ik ben echt blij dat de Primark nu bij ons zit, het gaat me waarschijnlijk een hoop geld besparen aangezien alles er super cheap is (of juist niet, dan ga ik opeens zo'n 10x vaker naar de stad..). Zijn jullie al in ons mooie stadje geweest om de Primark te bezoeken?


 

8 opmerkingen:

 1. Veel aankopen! Maar wat wil je, als je naar de primark gaat? :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha precies, ik kwam mensen tegen en die hadden 4 tassen vol voor €200,-

   Verwijderen
 2. Wat een leuke aankoopjes! En wat zijn je mutsjes gaaf! :)

  xo Liesbeth
  http://aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/
  THERE'S A GIVEAWAY ON MY BLOG!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat 'n leuke aankopen! Ik ga er morgen naartoe :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ik ga morgen ook weer haha, met mama. Veel plezier!

   Verwijderen

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo