My very own Fairytale Tag!

Op een aantal blogs zag ik de Fairytale Tag staan en die sprak me erg aan omdat ik zelf heel erg veel van sprookjes hou, eigenlijk al sinds ik klein was maar nu nog steeds! Ik ben dol op prinsessen, prinsen, heldhaftige verhalen en liefdesverhalen. Kijk snel mee naar mijn tag en kom meer te weten over mij!

Sneeuwwitje: Beschouw je jezelf als mooi?

Nou ja, dat ligt er bij mij een beetje aan. Ik vind mezelf namelijk een stuk minder mooi zonder make-up en met mijn bril op dan als ik gewoon een beetje eyeliner en mascara op heb natuurlijk. Over het algemeen ben ik wel tevreden. Alleen vind ik qua figuur dat er wel wat van mijn buik af mag :)
 
Doornroosje: Hoeveel uren slaap je elke nacht?
Doordeweeks slaap ik altijd minder omdat ik bijna elke dag om 08.30 op school moet zijn.. Gelukkig is dat nog maar 5 weekjes. Doordeweeks slaap ik denk ik zo rond de 7 of 8 uur en in het weekend slaap ik vaak 9 of 10 uur. Ligt er ook aan of ik vrij ben of moet werken.
 
Assepoester: Heb je een avondklok?
Nou ja, meestal ga ik rond half 11 naar bed. Ik ben rond die tijd altijd wel moe eigenlijk en als ik moe ben ga ik gewoon naar bed.

 
Raponsje: Houd je ervan om buiten te zijn? 
Ja, ik vind frisse lucht heel erg fijn. Wat ik dan weer niet fijn vind is regen en wind. Dan gaat m'n haar door de war. Maar over het algemeen vind ik het wel fijn om buiten te zijn, is ook gezond.
 
Roodkapje: Vertrouw je onbekenden snel?
Ik moet zeggen dat ik best makkelijk voor de gek te houden ben omdat ik mensen al wel snel vertrouw.

De Wolf en de Zeven Geitjes: Ben je gemakkelijk voor de gek te houden?

Nou dat ligt een beetje aan de situatie. Zoals ik net al zei zou het bij mij best eens voor kunnen komen dat ik iemand vertrouw maar die persoon helemaal niet te vertrouwen bleek te zijn, heb ik trouwens wel eens gehad. Maar op zich ben ik best een slimme meid en denk ik wel 2x voordat ik ergens in trap.

 
De Zeven Raven: Heb je zusjes of broertjes? Zo ja, hoe is je relatie met hen?
Nee, ik ben helemaal alleen :)

Belle en het Beest: Wat maakt een persoon mooi in jouw ogen?
Wat een persoon mooi maakt in mijn ogen is als hij/zij wat over heeft voor een ander, gewoon beleefd/netjes is en interesse kan tonen in iets wat ik of iemand anders zegt. Ohja, en als iemand moeite voor je wil doen.
 
 De Kleine Zeemeermin: Wat offer zou je brengen voor de liefde?
De Kleine Zeemeermin was vroeger echt mijn lievelingssprookje. Ik deed altijd als ik in het zwembad of in de zee was of ik Ariel was, haha! Maar ik zou mijn stem niet inruilen voor de liefde hoor, of het moet wel heel drastisch zijn. Nee ik zou het niet weten eigenlijk!

De Kikkerkoning: Wat vind je walgelijk? 
Dierenmishandeling, verkrachting of van die lugubere martelfilms, bah.
 
Sjaak en de Bonenstaak: Welke planten staan in jouw kamer?
Orchideeën. En rozen die ik van mijn vriend heb gekregen.
 
De Gelaarsde Kat: Heb je een huisdier? Zo niet, wil je er een?
Ja zeker, ik heb mijn hele leven al poezen gehad en die heb ik nu nog steeds eentje. Als ik op mezelf zou gaan wonen zou ik graag 2 kleine poesjes willen nemen.
 
Blauwbaard: Noem een zwakte in je karakter.
Ik denk dat dat toch wel jaloezie is. Ook is het zo dat ik soms dingen zeg voordat ik er over na gedacht heb, ook niet zo handig. En ik kan trouwens soms heel erg chagrijnig worden uit het niets, haha!

Pinokkio: Wat is je grootste wens?
Mijn grootste wens is dat ik gezond zal blijven, later een goede baan zal krijgen en lekker veel zal gaan reizen, een kindje zal krijgen, trouwen. Huisje, boompje, beestje eigenlijk wel..

De Sterrendaalders: Wat is je meest waardevolle bezit?
Zonder twijfel: mijn Pandora armbandje die ik gekregen heb van mijn vriend. Ik draag 'm elke dag en er zitten al best veel bedeltjes aan! Ik ben er super zuinig op en ik zou echt niet weten wat ik zou moeten doen als ik die ooit kwijt zou raken.

Vrouw Holle: Ben je meer een lui persoon of werk je juist hard?

Nou dat ligt er wel aan. Ik werk best hard en als ik iets doe wil ik het ook wel echt goed doen, bijvoorbeeld een belangrijke opdracht op school of mijn bijbaantje. Maar natuurlijk heb ook ik van die luie dagen dat ik nergens zin in heb. Dan heb ik nog niet eens zin om op te staan om drinken te pakken, haha!


De Sneeuwkoningin: Wie is je beste vriend(in) en wat zou je voor hem/haar doen?
Mijn beste vriendin is Anouk, we kennen elkaar al sinds groep 7. Ik ben er altijd voor haar als zij me nodig heeft en andersom, dus eigenlijk alles wel!
 
De Dood als Peet: Welke kwaliteiten zijn belangrijk om een goede ouder te worden/zijn?
Verantwoordelijkheidsgevoel, een beetje kennis over kinderen enzo, zelfkennis, liefdevol zijn en soms wel streng zijn.

 
De Stukgedanste Schoentjes: Vind je het leuk om naar feestjes te gaan?Ja maar het ligt er wel aan wat voor muziek er wordt gedraaid en wie er allemaal zijn.

De Nieuwe Kleding van de Keizer: Geef je veel om je kleding?
Ja ik geef heel erg veel om mijn kleding. Kleding is voor mij heel belangrijk en ik ben dan ook gek op shoppen. Op zich kan ik wel makkelijk dingen weg doen waarvan ik weet dat ik ze toch nooit draag want daarvoor in de plaats kunnen natuurlijk weer nieuwe dingen komen! Als ik echt gehecht ben aan een kledingstuk dan bewaar ik die meestal wel.


De Prinses op de Erwt: Ben je gevoelig?
Ja ik ben gevoelig en dat lees ik bij heel veel bloggers die deze tag doen. Ik denk dat het er ook wel mee te maken heeft dat ik een meisje ben en bij meisjes dingen vaak gevoeliger aankomen dan bij jongens. Ik kan me soms ook weleens heel erg druk maken over iets waarvan ik daarna denk: 'Wauw, zo'n big deal was het niet.' 
 

Wat vonden jullie van mijn tag? En wat zijn jullie favoriete sprookjes?

 

14 opmerkingen:

 1. Je antwoorden zijn heel leuk om te lezen meis!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit echt een leuke tag! Leuk om te lezen :D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk om te lezen! Echt heel leuk met die sprookjes enzo (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aw, wat een originele tag :)
  Ik onthou hem zeker om zelf eens te doen, lijkt me erg leuk

  Liefs, Liese

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuke tag! Misschien dat ik m ook wel eens overneem :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah wat leuk, ik ga hem denk ik overnemen! X

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo