New cool discoveries Februari

Ik heb dus een nieuw idee gekregen voor een post. Elke maand ga ik een post plaatsen over nieuwe dingen (dat kan zijn eten, make-up, hang out spots, films/series, muziek.. noem het maar op) die ik heb ontdekt en wel over te spreken ben. Ook kunnen het gewoon oude gewoontes zijn die ik opnieuw oppak, dingen van vroeger of bijvoorbeeld iets waar ik eigenlijk nooit veel aandacht aan heb besteed. Elke maand zijn het er 5. Kijk mee!

#1 Hostages
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten zijn mijn vriend en ik echte film/serie liefhebbers. Laatst zijn we aan de nieuwe serie Hostages begonnen en ik moet zeggen dat ik het een hele goede serie vind ook al hebben we nog maar een paar afleveringen gezien. Het is zo'n serie waarbij je bij het begin al meteen geboeid bent, niet zo'n serie waar je al 10 afleveringen van hebt gezien en het nog steeds saai is. Bekijk de trailer van de serie HIER.

#2 Kleurige printjes
Afgelopen week schreef ik over mijn wishlist voor de lente (klik) en daaruit kon je makkelijk opmerken dat ik helemaal in-to de vrolijke printjes ben en dan voornamelijk bloemenprintjes. Ik weet niet of het komt door het weer of door de leuke nieuwe collecties in de winkels maar ik ben echt richting de lente aan het neigen..

#3 Gezonder eten
Ik ben echt bewust bezig met wat gezonder te eten. Dat betekend dus minder vet eten voor mij, meer fruit (groente lust ik gewoon echt bijna niet en dat gaat ook niet veranderen), niks meer eten na het trainen=dus voor het slapen, minder grote porties eten en ga zo maar door. Ook let ik goed op wat ik drink. Ik drink bijvoorbeeld bijna geen frisdrank meer maar zo veel mogelijk Vitaminewater, Crystal Clear of thee. Ik wil echt gezonder worden en van mijn buikje af komen!

#4 Sapjes
En speaking of which.. Ik ben de laatste tijd heel vaak sapjes aan het maken. Mijn favoriete sapje is met aardbeien, yoghurt, sinaasappelsap en smoothie-ijs. Hmmmm, heerlijk.

#5 Vroeger op gaan staan
Ja, vervelend maar waar. Ik wil een beetje een ritme krijgen in mijn slaappatroon (alhoewel ik denk dat het met carnaval niet echt gaat lukken) maar ik wil proberen om (als ik vrij ben) een vast tijdstip te nemen om op te staan bijvoorbeeld half 10. Als ik naar school moet, moet ik eigenlijk elke dag rond 7 uur op.

                                        

9 opmerkingen:

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo