Question me!

Heee lieve meiden! Ik ben alweer op een nieuw idee gekomen (wauw, wat een inspiratie de laatste tijd), namelijk; ik wil een tag in elkaar gaan zetten die ik dan beantwoord. Jullie weten allemaal wel wat een tag is (ik heb er al een paar gedaan en jullie natuurlijk ook!) en ik vind ze persoonlijk erg leuk. Om van anderen te lezen, om zelfs te doen en natuurlijk om zelf vragen te verzinnen!

Maar nu komt het leuke, mijn vraag aan jullie! Hebben jullie misschien nog dingen die je leuk vindt voor in een tag? Leuke, grappige, uitdagende of gewoon hele droge of stomme vragen.. het maakt niet uit!

Dus neem je kans en verzin iets leuks voor mij om in een tag te zetten! Natuurlijk zal ik zelf ook wat vragen verzinnen maar ik zou het leuk vinden als jullie ook wat leuks voor mij zouden kunnen bedenken! Het lijkt me namelijk erg grappig om jullie vragen te beantwoorden en ik wil eens kijken of jullie creatief kunnen zijn! Je mag zoveel vragen bedenken als je wilt! Ik vind tags super leuk om in te vullen!

Ik hoop dat jullie het een leuk idee vinden en ik kijk natuurlijk uit naar jullie antwoorden!

                                         

                                          

2 opmerkingen:

 1. Leuk bedacht! mijn vragen zijn: wat is op dit moment je skincare routine? en vind je dat hij werkt? :)
  En: Als je voor een dag iemand anders kon zijn wie zou je dan willen zijn? ^^ (bekent of onbekend persoon~)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn vraag is: Welk beauty item kun je echt niet missen?

  Ik vond je blog toevallig en zag meteen dat we dezelfde lay-out hebben! Zou je ook eens een kijkje op mijn blog willen nemen? Heb net een nieuwe Cover van Ed Sheeran erop gezet!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo