Inspiratiepost


Pimkie.
Pimkie is een leuk jeugdig merk dat ik ontdekt heb toen ik in Spanje woonde. Volgens mij is Pimkie alleen in Amsterdam gevestigd, voor de rest alleen in het buitenland. Dus dat wordt weer wachten tot ik in Spanje ben om weer bij de Pimkie te kunnen shoppen! De nieuwe herfstcollectie spreekt me wel aan. Vooral omdat er een aantal items bij zitten die nog op mijn lijstje staan.

1 // Super mooi kakigroen jack met leren mouwen, die moet ik nog eentje hebben! Ik vind ze echt gaaf. Ook leuk gecombineerd met een lang shirt en een rokje. De sjaal staat er ook kleurrijk bij.

2 // Leuk bloemen sweatshirt, gecombineerd met een schattig lichtblauw jeans shortje en enkellaarsjes. Het tasje vind ik dan weer minder, maar dat is mijn smaak!

3 // Ik vind een dikke trui met een witte broek altijd leuk staan. Dat maakt het toch een stukje vrolijker. Ook de ketting boven de trui vind ik leuk staan, hier krijg ik weer inspiratie van!

4 // Leuk wit basic shirt met daar overheen een jasje met galaxy print. Zelf ben ik niet zo van de galaxy print maar als ik het zo zie vind ik het toch wel leuk staan. Met een donkerblauw jeans shortje en enkellaarsjes. Weer eens wat anders!


                                              

2 opmerkingen:

  1. Leuke inspiratiepost!
    Jammer dat er niet meer winkels zijn van Pimkie in Nederland, want zo te zien hebben ze er wel leuke dingen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke inspiratie! :D ik volg je terug :)
    leuke blog heb je.

    Liefs Gea.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo