New cool discoveries September



Ik heb dus een nieuw idee gekregen voor een post. Elke maand ga ik een post plaatsen over nieuwe dingen (dat kan zijn eten, make-up, hang out spots, films/series, muziek.. noem het maar op) die ik heb ontdekt en wel over te spreken ben. Ook kunnen het gewoon oude gewoontes zijn die ik opnieuw oppak, dingen van vroeger of bijvoorbeeld iets waar ik eigenlijk nooit veel aandacht aan heb besteed. Elke maand zijn het er 5. Kijk mee!



#1 Color Show Pink Boom
Deze nagellak heb ik dus eergisteren uitgetest CLICK en hij staat echt super vet! Ik ben er echt over te spreken en ga 'm zeker vaker op doen!

#2 Zeekraal
Dit is dus iets waar ik over schreef in mijn Delicous but vicous post CLICK  in het kader van gezonder eten. Zeekraal is echt een lekkere groente om door de pasta, salade of op een broodje te eten. Het is heel gezond en lekker, zelfs ik lust het!

# 3 Minnie & Mickey Mouse
Natuurlijk kennen jullie ze allemaal! Het beroemde muizenkoppel van Disney. Ik heb de laatste tijd echt iets met Minnie & Mickey en ik wil er allemaal spulletjes van hebben. Een tijdje terug zag ik bijvoorbeeld een pyjama met hen erop (was niet in m'n maat), ik zag beeldjes en heb vorige week nog een notitieboekje gekocht met hen erop. So cute!

# 4 We're the Millers

Deze film heb ik vorige week zondag in premiere gezien in de Pathé. Het was echt super druk (de hele zaal was uitverkocht) dus we hadden opzich best een crappy plaats. 2e rij, helemaal op de hoek. Maar uiteindelijk viel het mee en hebben we genoten van de film! Hij is echt geniaal! CLICK voor de trailer.

# 5 I want that musthave winacties
Op de Facebookpagina van I want that musthave hebben ze september give-away month! Wat dus betekend: elke dag een giveaway! Alles wat je moet doen is liken en delen. Ik heb tot nu toe elke dag meegedaan en ze hebben echt super leuke items. Tip!





14 opmerkingen:

  1. Wat een leuk idee! :)

    xo Liesbeth
    http://aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke ideetjes ^^

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke post! Ik wil binnenkort ook nog 'We are the Millers' zien.

    ps: ik volg je nu op bloglovin :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ja moet je echt doen! Leuk dat je me volgt! x

      Verwijderen
  4. ik las zeekraai ik dacht huh dat klinkt niet zo smakelijk haha :') maar kraal wel haha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk idee als post, zeker erin houden :) Ik vind je blog heel tof, ik volg! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo