Pretty little liarsSinds een paar weken ben ik helemaal in-to Pretty Little Liars, je kent de serie misschien wel. Het gaat over 5 vriendinnen, waarvan 1 vermoord wordt op een mysterieuze wijze. Vanaf die dag krijgen ze alle 4 sms'jes van iemand die zich 'A' noemt. De vriendin die vermoord is heette Alison, dus op het begin lijken ze sms'jes van haar te komen, alhoewel ze niet meer leeft. 'A' lijkt namelijk alles van de vriendinnen te weten, alleen dingen die ze vroeger bijvoorbeeld altijd samen deden of geheimen die alleen zij kon weten. Maar later komen ze erachter dat Alison dezelfde sms'jes kreeg, en diegene probeert hun leven kapot te maken. Ook hebben ze allemaal hun eigen geheim, waarop 'A' inspeelt. Hij/zij weet namelijk altijd alles en is altijd op het moment en de plaats waar zij ook zijn.

Ik zocht eigenlijk gewoon een leuke serie om te kijken op Episode Calender en ik kwam PLL tegen. Ik keek een trailer en vond het er wel interessant uit zien. Op het begin was het allemaal nog een beetje ingewikkeld, maar ik ben nu bij seizoen 2, bijna 3. Ik heb er ooit een boek van gelezen en ik zal zeggen dat dat het enige boek was dat ik ooit uit heb gelezen met plezier (ik ben niet zo'n lezer). Het genre van de film is drama/mysterie en het is echt heel 
spannend. Ook zitten er echt de meest leuke outfits in, elke scene hebben de meiden weet iets super leuks aan! Goed voor inspiratie!


De serie heeft nu 4 seizoenen, ik weet alleen niet of er nog meer bij zullen komen. Het is in ieder geval een hele leuke, ontroerende, spannende en mysterieuze serie met alle 'tiener/puber/jongvolwassenen problemen' erin die wij allemaal herkennen. Ouders, school, vriendjes, vriendinnen.. Vaak moeten de meiden ook liegen om mensen van wie ze houden te beschermen. Het is dus vaak echt een moeilijke situatie waarin ze zitten.

Bekijk HIER een trailer van PLL. Misschien gaan jullie de serie vanaf nu ook volgen, volgen jullie het al, hebben jullie de serie al bijna afgekeken of vinden jullie het helemaal niks? Let me know!8 opmerkingen:

 1. Een van mijn favoriete series :). Volgens mij begint het binnenkort weer :D.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nice, haha! Ik download ze want ik loop nog een beetje achter

   Verwijderen
 2. Klinkt als een leuke serie! Ik ben ooit aan 'The Carrie Diaries' begonnen, maar nooit afgekeken. Moet ik toch weer eens kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ik had dat ook met the Hills. Die heb ik laatst helemaal afgekeken (gedownload en online gekeken, de helft was niet meer te downloaden)

   Verwijderen
 3. Ik heb alles tot nu toe al gezien. De actrice die Alison speelt vind ik zooo goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben helemaal gek van PLL!
  Maar ik loop ver achter

  Ik zit ergens bij seizoen 3, moet vanuit daar opnieuw beginnen met kijken.
  Het liefste wacht ik een tijd, zodat ik veel afl achter elkaar kan kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Boehoeehh, ik heb net mijn laatste aflevering afgekeken :( De nieuwe komt pas op 22 oktober..

   Verwijderen

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo