Lowlight my hair

Ik heb eigenlijk nog nooit mijn haar geverfd of gekleurd, tot deze zomer. Ik besloot highlights te laten zetten, aangezien ik dat vaker  had gezien bij mensen en ik het echt gaaf vond staan. Hieronder staan wat foto's van mijn haar in de zomer (het is niet super goed te zien, dit was ongeveer 2 maanden nadat ik het had laten zetten. Het is er best lang in gebleven en ook mooi gebleven!)


Nu het weer herfst wordt, ga ik lowlights laten zetten. Dit is dus iets riskanter met mijn haar, omdat het donkerder is. Mijn haar is van nature donkerblond/lichtbruinig. In de zomer wordt het ietsje lichter, en zodra het herfst wordt ietsje donkerder.

Hieronder een foto van mijn haar hoe het normaal is.


En wat ik wil, is dit:

Ik wil dus eigenlijk donkerder haar, zonder al te veel verf te gebruiken. Zoals ik al zei, in de herfst en winter is mijn haar van nature al iets donkerder, maar ik vind highlights en lowlights erg mooi. Dus: zodra ik weer geld heb, wordt het weer gekleurd! Ik denk dat het een combinatie wordt van lichtbruin en donkerbruin door elkaar, dan blijft mijn natuurlijke kleur ook nog een beetje zoals ie is.


Wat vinden jullie van lowlights? Hebben jullie ze al laten zetten of misschien heb je ze al wel van jezelf? Let me know!

6 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik heb zelf nog nooit lowlights laten zetten, ook nooit mijn haar geverfd. Zal ik voorlopig denk ik ook nog niet doen. :)

  (Doe je al mee met de winactie op mijn blog?)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dankjewel. Ik was er eerst ook niet zo van maar highlights en lowlights zijn maar een klein beetje verf, dus dat geeft niet als je uitgroei krijgt

   Verwijderen
 2. Lowlights? hihi nog nooit van gehoord, maar ziet er wel mooi uit!! x

  x Marjolein

  www.merdjelinn.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zo noem je het volgensmij wel? Dankjewel!

   Verwijderen

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo