Things to look forward to


wehearit.com
We zitten nu al weer zo'n 2/3 weken op school en ik denk dat de meeste van jullie (inclusief ikzelf) al wel weer toe zijn aan een lekkere vakantie. Gelukkig is het in oktober weer herfstvakantie (just what we need..) en de maand september is al weer bijna voorbij. Oftewel; de eerste maand school van het jaar hebben we tenminste weer gehad. 

Nu zijn er genoeg dingen om naar uit te kijken! Ik ben echt een wintermens, dus ik heb echt zin in wat er allemaal komen gaat. En ik zal jullie eens haarfijn vertellen wat dat dan wel niet allemaal is, zodat jullie er deze paar maandjes nog tegen aan kunnen op school..

Oktober:
# Om te beginnen dus: herfstvakantie! Joepie, weer even een weekje rust. In de herfstvakantie ben ik van plan veel uit te slapen, terrasjes te pakken, en misschien ga ik met mama nog een andere stad bezoeken, om te shoppen.

# Insidious 2 komt in de bioscoop! Ja, de meiden die van horrorfilms houden weten dit misschien al wel. Mijn vriend en ik zijn echt diehard fan van Insidious en we gaan zeker naar de premiere!

# Halloween komt er weer aan! Eind oktober is het weer zover! Ik ben echt fan van Halloween. Vorig jaar zijn we naar de bioscoop geweest (er was een Halloween marathon met 4 verschillende NIEUWE horrorfilms die zouden uitkomen) maar dit jaar weten we het nog niet. Misschien wordt het de bios, misschien iets doen met vrienden of misschien wel naar Fright Night in Walibi.. Als het nou niet zo duur was..

November:

# De verjaardag van mijn oma. Ze wordt dit jaar al 90 en elk jaar wil ze eigenlijk wel een groot feest geven voor het geval ze er volgend jaar niet meer is. Dit zegt ze elk jaar en elk jaar is ze er nog! Jammer genoeg was het grote feest vorig jaar (toen ze 89 werd, omdat ze bang was dat ze het dus niet ging halen tot de 90) maar jammer genoeg was ik toen net een weekje in Spanje. Dit jaar ben ik er dus wel bij!

# Jaja, de Primark opent hier in Eindhoven! Ik wil eigenlijk naar de 'grand opening' maar er staat niet welke datum hij open gaat, alleen dat ie in November opent. Hopelijk wordt het hier dan niet al te druk, maar wie weet.

December (where to begin):
# Sinterklaas. Alhoewel wij thuis niet aan suprize doen omdat we maar met z'n 3e zijn, gaan we naar mijn vriend en gaan we daar supriz
e doen.

# Mijn verjaardag! Vorig jaar waren we dus in Spanje, dus was het wel wat anders dan normaal. Mijn vriend was er en had voor mij taartjes gehaald en een kadotje, en het appartement versierd! Mijn ouders zijn ook nog over komen vliegen, maar ik had liever gewoon in Nederland willen zijn, thuis. Dus nu gaan we het even goed over doen, ik wordt 20 dit jaar.

# Kerstavond, en meteen ook onze 1 jaar en 10 maanden viering, haha. Ik hou zo van de dagen rond kerstmis!

# Kerstmis zelf natuurlijk! We hebben dit jaar dus gewoon weer kerst in Nederland (net als verjaardagen, sinterklaas en nieuwjaar) dus gaan we de families af haha. Bij mij thuis, bij de moeder van mijn vriend en de vader van mijn vriend, aangezien zij gescheiden zijn. Ik hou zó van kerstmis, ik denk er in de zomer al over na, haha!

# Nieuwjaar
Vorig jaar hadden we dus een nieuwjaar in Spanje, maar dit jaar gewoon weer lekker thuis. We weten nog niet echt wat we gaan doen, maar dat komt wel goed.

Waar kijken jullie dit jaar nog naar uit?



14 opmerkingen:

  1. Leuk lijstje zo! Ik wist niet dat er een deel 2 kwam.. En the fright nights moet je echt heen!! Het is zo geweldig eng, haha. XO

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha dankjewel! Ja deel 2 gaat denk ik echt vet worden. En voor die Fright Nights ben ik op Vakantieveilingen.nl en Marktplaats enzo aan 't zoeken maar ik heb niet veel geluk haha, ik vind het zo duur die kaartjes! x

      Verwijderen
  2. Hey there, loved your blog, just followed you on GFC, (55) would you mind to follow back?

    mandyshareslife.blogspot.com

    MandySharesLife FACEBOOK PAGE

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je moet altijd dingen hebben waar je naar uit kijkt :) Ik ga in november op vakantie.. ik ben de hele zomer thuis gebleven, maar nu ik afgestudeerd ben heb ik daar alle tijd voor :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk zo'n lijstje, allemaal leuke dagen inderdaad. Ik zal ook wel naar de primark gaan in eindhoven want dat is voor mij dichterbij dan rotterdam :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha dankjewel! Ja er staat jammer genoeg nog niet precies wanneer ie komt, ga je naar de grand opening?

      Verwijderen
  5. I like your blog!
    would you like to follow each other?
    I hope you!

    Blog: http://thequeensbits.blogspot.com.es/
    Facebook: https://www.facebook.com/pages/Queens-Bits/415482771840659
    Instagram: http://instagram.com/cynthiameji
    LOOKBOOK: http://lookbook.nu/thequeensbits

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk om te lezen!
    Ik vind het einde van het jaar altijd het leukste en gezelligst haha. (:

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo