Aanrader: Pathé Unlimited kaart

Ik ben zoals jullie weten een echte filmfreak. Ik heb dan ook al veel films gezien, kijk vaak films en ik ben vaak in de bioscoop te vinden. Mijn vriend en ik wilden al heel lang een Pathé Unlimited kaart aanvragen. Ik denk dat jullie allemaal wel weten wat dat is, maar zo niet CLICK.  We wilden dan vaak naar de film maar hadden we geen geld.. De Pathé Unlimited kaart is voor ons dus ideaal aangezien je het bedrag wat je eigenlijk zou betalen voor 2 kaartjes per maand betaald! Super handig dus. We zijn dus een paar weken geleden naar de Pathé geweest en besloten het maar gewoon te doen! Nu hebben we dus onze eigen Unlimited pas en we zijn er super blij mee.

We hebben intussen al heel wat films gezien en ook zijn we al naar een aantal speciale avonden geweest (Halloween avond en vanavond gaan we naar de Unlimited avond). Je kunt dus kaartjes reserveren via internet (of de app) en kun je zelf lekker je plekje uitkiezen, even aanklikken en klaar!

Voordelen:
Ten eerste: het scheelt echt een hoop geld. Tenminste, als je vaak naar de film gaat. Ook organiseren ze voor Unlimited members dus vaak speciale avonden en daarbij krijg je een gratis hapje en drankje. Verder krijg je met de Unlimited kaart korting op hapjes en drankjes die je bij de Pathé koopt. En verder: het is gewoon heel makkelijk met reserveren enzo.


Nadelen:
Het enige nadeel vind ik dat je de kaartjes een half uur van tevoren af moet halen, anders bestaat de kans dat er, als het heel druk is, over jouw reservering heen wordt geboekt. Dus meestal zijn wij er gewoon een half uurtje van tevoren. Op zich niet heel erg, maar je moet er wel rekening mee houden.

Wij zijn in ieder geval fan! Als je een Unlimited pas koopt moet je die bij de informatie balie aanvragen (eerst even online alles invullen), dan wordt er een foto'tje van je gemaakt en een paar minuten later is je pasje klaar en kun je lekker naar de film.


15 opmerkingen:

  1. Super handig! Ik ga niet zo heel vaak dus voor mij zou 't niets uitmaken denk ik haha, maar als er in een bepaalde periode heel veel leuke films zijn, is het natuurlijk ideaal! :)
    Leuke blog heb je trouwens! Ik volg je :)
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja klopt inderdaad, als je niet vaak naar de bios gaat is het misschien een beetje veel geld per maand.

      Dankjewel, leuk dat je me volgt!

      Verwijderen
  2. Reacties
    1. Jammer, mischien dat ze het bij andere bioscopen ook hebben? Volgensmij bij de Zien bios ook

      Verwijderen
  3. Het is echt handig! Alleen moet minstens drie kwartier
    reizne om naar Pathe te gaan echt jammer :(

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Aah wat leuk! Dat wist ik helemaal niet! Helaas zit er geen pathe bij mij in de buurt :( X Anne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heeel erg handig!! Maar helaas geen pathe in de buurt:( ik heb zelfs nog een gratis bios-kaartje van de pathé liggen, komt er maar niet van.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, waar woon je ergens? Misschien een dagje treinen en dan biosje pakken in een andere stad?

      Verwijderen
  6. Jaa ik heb zelf ook een Unlimited kaart! Ik ga meerdere keren per week naar de bios nu haha

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Word zeer veel gebruikt van gemaakt hé mop!

    xxxx lu

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo