Mijn weekend // Sinterklaas // Keulen

Ik heb dit weekend een keer een druk, leuk weekend gehad! Zoals ik al in mijn 'december plans' post had geschreven CLICK, heb ik vrijdag weekend suprise gehad voor Sinterklaas bij de vader van mijn vriend. Het was erg gezellig, we waren met z'n 9'en en we hebben allemaal gekregen wat we wilden. Ik had de stiefbroer van mijn vriend, en het zusje van mijn vriend had mij. Ze had voor mij een kattenbak gemaakt met daarin een mandje met katteneten, een zak met 'kattenbakkorrels' en een katje gemaakt. Super leuk was ie geworden! Hier wat foto's van de suprise en mijn kado's.
 
Mijn kattensuprise!

En mijn gevraagde kado's!

Ook kregen we allebei een geluks-envelop. We wilden er even een foto van maken, we wisten toen nog niet wat er in zat. Nou, een advent-kras kalender en een staatslot. Jammer genoeg hebben we met het staatslot niks gewonnen maar wie weet wat we met de kalender winnen, haha.

Zaterdag moesten we dus al weer vroeg op, want ons tripje naar Keulen was eindelijk zover! We zijn met de bus naar Keulen gereden en hebben de kerstmarkten daar bezocht. En wat was het groot daar! We hebben alle 5 de kerstmarkten gezien, nog een beetje van het centrum gezien (veeeel winkels!), leuke foto's gemaakt en lekkere dingen geprobeerd.

 

We hebben niet erg veel gekocht, alles was namelijk erg prijzig en we hebben ook niet echt veel leuke dingetjes gevonden.
 
Leuke beeldjes, ik heb er ook eentje voor mijn mama gekocht als kerstkado, die staat niet op de foto. Super leuk kraampje, helemaal vol met poesjes!
 
En een kerstmagneetje uit Keulen! Mijn vriend en ik sparen magneetjes en van elke stad waar we heen gaan nemen we er dus eentje mee. Deze wilden we graag omdat ie in kerstsfeer was.
 

Als laatste kocht ik dit super gave hoesje voor mijn IPhone, hij schittert echt heel mooi. Hij was maar €3,99! Deze heb ik in een kledingwinkel gekocht in het centrum.8 opmerkingen:

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo