Happy new year!

Ik wil jullie bij deze een happy new year wensen! Hopelijk hebben jullie een goed nieuwjaar gehad, lekkere oliebollen gegeten en mooi vuurwerk gezien. Natuurlijk is het jammer dat december feestmaand afgelopen is, maar gelukkig komen er nog veel meer dingen aan om naar uit te kijken zoals:

-De grote 'al het winterspul moet weg' sale
Ja natuurlijk gooien winkels meteen na het nieuwe jaar de sale erin, alles moet weg omdat de lentecollecties in de winkels komen te hangen. Dus scoor nog even snel iets leuks voor de aankomende wintermaanden (januari en februari) of voor volgend jaar!

-Een nieuw begin
Nieuwjaar is leuk maar natuurlijk ook belangrijk om voor jezelf wat doelen te stellen. Goede voornemens, doelen.. hoe je het ook wilt noemen. Waarschijnlijk heeft iedereen wel iets wat hij/zij aan zijn/haar leven wil veranderen.. now is the time!

-Alle nieuwe films die weer uit komen
Ja sorry, maar ik als filmfreak hou dit natuurlijk nauwlettend in de gaten. Op de Facebook van de Pathé kun je bijvoorbeeld een overzichtje vinden van alle nieuwe films die dit jaar uit zullen komen. Misschien zitten er films bij waar je al heel lang op wacht?

-De lente komt er weer aan
Ik ben misschien nog vroeg, maar dat zijn de winkels natuurlijk ook. De lente komt natuurlijk na de winter en natuurlijk is dat leuk om te bedenken na die grauwe periodes. Ik ben zelf echt een winterpersoon maar naar de lente kijk ik op zich ook wel uit. Lekker weer, niet te warm/koud, nieuwe jurkjes aan, de eerste zonnestralen weer op je gezicht..Ik wens jullie in ieder geval veel geluk, liefde en blijdschap in het nieuwe jaar!


4 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen! Wintersale! Ik houd ervan. :)
  Happy new year!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk lijstje ik ben ook een filmfreak dus hopelijk komen er leuke films

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ja moet je maar eens op de Facebook van Pathé kijken. Er komt bijvoorbeeld ook weer een nieuwe Hobbit

   Verwijderen

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo