Got my drivers license!

Omg jaaaaa eindelijk! Ik heb gisteren zo rond 09.45 mijn rijbewijs gehaald! Ik ben echt super super blij want ik ben (met 4/5 maanden stage in Spanje meegerekend want toen had ik dus geen rijles) zo'n 2 jaar bezig geweest met mijn rijbewijs, dus je zult wel snappen hoe blij ik ben! Ik heb ondertussen bij 2 verschillende rijscholen gezeten aangezien de eerste me echt niet beviel qua leraar en uren die ik zelf niet eens in kon plannen enzo.. Ik heb mijn theorie in 6x gehaald (ja het lukte maar niet.. steeds 1 of 2 foutjes teveel) en mijn praktijk heb ik de 2e keer gehaald! 

Ik ben zo super blij en ik kan het nog niet echt super goed bevatten. 
Waarschijnlijk als ik mijn rijbewijs op mag gaan halen bij het gemeentehuis! Mijn examen was gister om 08:55 en rond 09.40 was ik klaar en kreeg ik het goede nieuws te horen!


Ik wilde dit eventjes met jullie delen!


6 opmerkingen:

 1. Ohh wat ben ik blij voor je! Ik zie er best wel tegen op, ook al ben ik nog 16. Ik ben echt slecht in verkeer, maar gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha dank je! Ja ik vond het op het begin best leuk (ik begon een maand voordat ik 18 werd) maar je raakt er wel aan gewend na zoveel lessen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wueeeh congrats:) i got mine about a year ago and am still very excited:)

  lots of love xx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo