Lovin nailpolish



weheartit.com
De laatste tijd word ik steeds enthousiaster over Catrice. Het is een fijn en voordelig merk dat verkrijgbaar is bij de drogist. Betaalbaar én het blijft best lang zitten voor wat je er voor betaald. Ik heb al verschillende kleurtjes uitgeprobeerd en zoals jullie weten ben ik een nagellak gek, dus ik experimenteer nogal eens met merken en kleurtjes. Onlangs kocht ik een lakje in een hele mooie peachy kleur. Ik wilde sowieso nog wel zo'n kleurtje hebben en ook kwam ik erachter dat mijn felroze nagellak op was, dus kocht ik die ook nog eentje bij. Mijn favoriete kleuren op het gebied van nagellak zijn toch wel mintgroen, peach, turquoise, felroze, babyroze, donkerbruin en natuurlijk rood. Wat ik zo fijn vind aan de lakjes van Catrice is het feit dat de producten soms nog beter blijven zitten dan producten van duurdere merken waar je dan ook vaak de helft meer voor betaald.
Ik ben wel te spreken over de Catrice nagellakjes, maar eigenlijk sowieso het hele assortiment van Catrice wel. De oogpotloodjes en mascara's zijn bijvoorbeeld ook goed. Ook hebben ze vaak nieuwe producten en blijft het een verrassing wat je nu weer in de schappen van Catrice aan zult treffen. Ook heb ik weleens een lipgloss gehad van Catrice, helaas was die wel weer wat minder. Maar het kan er natuurlijk ook geheel aan liggen welke lipgloss. Ik weet dus niet meer precies meer welke het was, maar ze zullen ongetwijfeld ook goede lipglosses hebben. 
heart.bmpVerder vind ik de Color Show nagellak van Maybelline ook heel fijn, alhoewel ik de rest van de producten van Maybelline echt niet fijn vind. De lakjes zijn er in leuke kleuren, zijn niet duur (ik geloof rond de €6,-) en blijven ook best lang zitten. En natuurlijk de lakjes van Bourjois zijn ook heel erg fijn. Blijven langer zitten dan de gemiddelde lakjes maar zijn dan ook wel weer wat prijziger (€8,-) en dan bedoel ik de 1 seconden nagellak, die iedereen vast wel kent. En dan hebben we Essence nog. Het bekendste 'cheap' beautymerk denk ik toch wel.. Op zich hebben ze goede producten, leuke nagelstickers ook en best goede kwaliteit. Bij de H&M hebben ze ook lakjes, die zijn ook niet zo prijzig (€2/3,-?) maar die vind ik ook wat minder. Ze zijn best dun en vervagen daarom ook snel. Ook bij de Flying Tiger hebben ze lakjes, die zijn gewoon ronduit SLECHT. Heel dun en waterig, geen mooie dekking en het is er na 3/4 dagen al bijna weer af.In ieder geval zou ik qua nagellak dus sneller gaan voor merklakjes dan goedkopere lakjes uit andere winkels. En natuurlijk hoeft nagellak niet duur te zijn, kijk maar naar de goedkopere merken bij de drogist, er is voor ieder wat wils! 









5 opmerkingen:

  1. I LOVE your iPhone case!! Where did you get it?

    lots of love, Dana Carmella 
Bloglovin' & Blog: Pretty Odd ♡

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die op je nagels is mooi! welke is het?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Dana Carmella:
    That picture is from weheartit.com so it's not my phone case. I forgot to put the source there, as a copyright.. oops! I'll do that right away.

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @ Tessa
    Haha die foto is van weheartit.com dus het is niet mijn nagellak. Ik ben vergeten bij te zetten dat ie van weheartit.com is, moet ik gelijk eventjes doen. Ik denk dat het een peachy kleur is. Ik heb 'm zelf ook van Color Show van Maybelline. Er was laatst nog een actie van 2 voor €6,- bij de Kruidvat op lakjes van Color Show, misschien een tipje? :)

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh haha, it's okay, thanks anyway. :)

    lots of love, Dana Carmella 
Bloglovin' & Blog: Pretty Odd ♡

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo