Statement!


Deze week is mijn mooie statement ketting binnengekomen met de post! Ik ben er echt super blij mee want ik zocht al heel lang naar een mooie. Ik heb er eentje van de H&M, maar wilde er nog eentje bij hebben. Na lang zoeken en bedenken is dit 'm toch geworden! Hij was €20,95 op Modemusthaves.com. Hij is er trouwens ook in het goud, deze is zilver. Ik ben sowieso echt gek op statement kettingen, ik ben altijd op zoek naar leuke dingetjes. Dus als jullie tips hebben? :) Ik heb ook al bij de Pieces gekeken maar dit vond ik tegenvallen, terwijl ik normaal echt fan ben van de collectie van Pieces. Bij de H&M hadden ze ook een leuke (goud met koraalkleurige steentjes) maar die was ook al snel uitverkocht (online&in de winkel). Ook heb ik bij de Zara een leuke gezien maar die stond toch niet zo mooi als ik dacht, hij was een beetje te groot.

Deze vind ik mooi aangezien ie zilver is, mooie glanzende paarsige steentjes heeft en rond valt. Ik heb ook naar kettingen gekeken die iets minder rond vielen maar meer recht naar beneden maar dat is toch niet mijn ding. I love my statement necklace!


12 opmerkingen:

  1. Super leuke ketting.
    Ik volg je nu :D

    http://thisisafashionaddict.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi! Ik heb je genomineerd voor de liebster award (:

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuke ketting, inderdaad. Ik hou ook erg van statement necklaces. :)
    xoxo

    A pretty world

    BeantwoordenVerwijderen
  4. What a beautiful necklace! I love how you styled it. I need more statement necklaces :D I love H&M so maybe I'll have to check out their selection! Have a lovely weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aaawh thank you! I need more statement necklaces as well, haha I don't think 2 is enough.. H&M had more in stores than online I've notices.. Have a lovely weekend as well!

      Verwijderen

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo