Fall wishlist

weheatit.com
Ik ben, zoals jullie weten, echt in de herfstmood de laatste tijd. Het is september, het einde van de zomer en het begin van de herfst. Het najaar komt er aan! En dat betekend natuurlijk ook een nieuwe garderobe! Ik heb laatst mijn kledingkast een beetje opgeruimd en wat dingen weggedaan en kwam tot de conclusie dat ik te weinig dingen heb! Dus: tijd voor mijn fall wishlist! Dingen die ik sowieso nog nodig heb/heel graag wil voor het najaar.

1. Laarzen
Op de eerste plaats staan sowieso een vet mooi paar laarzen, het liefst in een bruine kleur zoals cognac. Ik wil platte laarzen, hakken heb ik genoeg. Ik zoek eigenlijk niet té dure laarzen, ik heb namelijk al een paar enkellaarzen van Mustang (echt leer, waren rond de €80,-). Daarnaast moeten ze hoog zijn (gewoon normale lengte, niet tot over de knie ofzo) en er moet een leuk klein detailtje op zitten (kettinkje, een paar studs..)


2. Donkerblauwe jeans
Ik had dus laatst een kijkje genomen in mijn broeken collectie, maar dat is niet veel. Ik draag nu voornamelijk leggings. Ik heb een witte broek, een lichte jeans (maar dat is een destroyed jeans, niet echt geweldig voor in het najaar) en een veel te grote, uitgezakte donkerblauwe jeans. Die uitgezakte heb ik weggegooid, dus ik moet hoognodig een nieuwe. Ook weer niet te duur, ik ga denk ik gewoon naar de H&M.


3. Nepleren broek/legging
Deze wil ik echt heel graag. Hij hoeft niet helemaal van nepleer te zijn, ik vind het ook leuk als de helft stof is en de helft nepleer. Ik heb laatst dus een nepleren legging bij de Zara gekocht, aangepast in de winkel en alles. Toen zat ie goed. Kom ik thuis, wil ik 'm aan trekken naar school en hij blijkt opeens af te zakken aan de achterkant en je kan er geen riem in doen. Geweldig.


4. Legergroene broek
Ja dit is al het 3e kopje wat in de categorie broeken valt, maar so be it. Ik wil een legergroene broek, met gouden knoopjes. Jaja, ik heb het al helemaal in mijn hoofd. Ik vind het zo'n leuke kleur en hij is perfect voor het najaar, gecombineerd met een lekkere zwarte trui.


5. Een lekker wijd vest
Ik denk dat ik hiervoor gewoon naar de H&M ga. Ik wil zo'n lekker wijd vest wat zegt 'ik voel me comfi' maar niet dat zegt 'ik doe gewoon moeite om er leuk uit te zien'. Gewoon een mooi uitziend, gebreid vest. In een leuk kleurtje!


6. Een lekkere wijde top
Hier ben ik dus ook al een tijdje naar aan het zoeken. Natuurlijk hebben ze bij de H&M en Vero Moda leuke, maar ik zoek nog een beetje door. Ik heb van die fases dat ik naar 1 ding zoek en dan alle andere leuke dingen over het hoofd zie, dus wie weet vind ik nog wel meer soorten wijde tops als ik door blijf zoeken.


7. Bruine tas
Die heb ik dus laatst eentje gezien bij de V&D. Hij is van New Look en heeft een ketting detail. Hij is heel leuk, maar ik heb op het moment dus gewoon geen geld meer. Even wachten tot de studiefinanciering weer binnenkomt, of mama heel lief aankijken! :)


18 opmerkingen:

  1. Ik wil ook graag nog nieuwe laarsjes en een lekker dik wijd vest:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ja maar laarsjes zijn altijd zo moeilijk te vinden!

      Verwijderen
  2. Leuk artikel! Ik ben het helemaal met je eens, ik vind de herfst ook zo superleuk <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb ook wel zin in de herfst! Ik heb je blog net ontdekt, heel professioneel en mooi! Ik volg je met GFC en Bloglovin'.

    Liefs, Elbrich
    xfashionmeep.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke wishlist! Ik wil ook nog wel iets met leer :). En ook graag nog wel een groot vest.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leer is echt mooi. En grote vesten zijn altijd goed, haha.

      Verwijderen
  5. I would love a good pair of boots too! & I'm in desperate need of some new jeans! Now following your blog :)

    elissex.blogspot.com
    x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha aren't we all? Thank you for following me! I'll follow you back! x

      Verwijderen
  6. Leuk , de herfst is ook super ! (Je hebt trouwens een leuke blog !)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuke wishlist!! Ik vind je blog ook erg mooi! Ik ga je zeer volgen op bloglovin en via GFC. Kom je mijn blog ook eens bekijken? Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. He Maartje! Ik volg je al via blogspot maar ben al een tijdje niet meer zo actief in geweest, waar ik nu verandering in ga brengen! :) Ik wil graag mijn webshop meer promoten via blogspot, facebook en instagram! Zou jij me misschien hierbij willen volgen/liken? Zie hiervoor mijn laatste post op m'n blog :)! En wat heb jij hier nu aan? Je blijft op de hoogte van alle leuke acties in de shop en er komen allerlei leuke winacties aan!
    Heel erg bedankt alvast. Liefs, Floor Klabbers

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke wishlist, ik ben ook al in de herfstmood. (:
    Helaas, kom ik ook nog het een en ander te kort net zoals jou dus moet ook maar eens gaan shoppen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Haha dankjewel! Ik heb mn lijstje nu ongeveer wel aangevuld, maar er kunnen altijd nog wel wat leuke dingen bij haha

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo