Autumn snackparadise

Het is weer herfst, jahoe! Natuurlijk kennen we de herfst als het seizoen van de vallende bladeren, nieuwe laarzen dragen en warme chocolademelk/thee. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen aan de herfst, en dit bedoel ik op het gebied van eten en snacks. In de zomer heb ik nooit echt veel honger, dus eet ik vaak maar 2 keer per dag, terwijl ik als het weer kouder wordt een stuk vaker trek heb. Dan eet ik soms wel 4 keer per dag! Ook eten we in de zomer vaak lichtere maaltijden, in de winter vaak wat zwaardere, en de herfst zit er voor mij altijd net tussen in. 

Wat ook leuk is aan de herfst: Halloween. Hier komt nog een speciale post over (gewoon omdat ik gek ben op Halloween) maar ik vind het altijd leuk om van die schattige Halloweenhapjes te maken! Ik heb wat leuke en lekkere hapjes op een rij gezet, Halloween én niet Halloween.


1. Ik zag vandaag op de Facebook van Lauren Conrad een super leuk artikel staan over een hele lekkere en leuke snack: Gezouten karamel appels en witte-chocolade caramel popcorn. Hmmmm, moet ik toch eens een keertje gaan maken! CLICK voor de link.


2. Ik zag dus op een van mijn favoriete receptensites een super leuk en herfstachtig recept staan met pasta (mijn favoriete eten!): Pasta met gerookte kip en peer, yummmmm. CLICK voor de link.

3. Op Smulweb kwam ik een klassiek recept tegen, wat mij ook altijd aan de herfst doet denken: Appeltaart. Maar dan anders, met noten en warme vanille saus. Oelalaaaaa. CLICK voor de link.

4. Toen ik aan het rondkijken was op de receptenpagina van de Albert Heijn, zag ik iets simpels, maar toch toepasselijk op mijn herfstthema. Ohja, en natuurlijk heel lekker! Kip met mandarijn en kaneel, uit de oven. CLICK voor de link.

5. Een lekkere tomatensoep. Lekker romig, met marscapone. Ideaal, simpel en heel erg lekker. CLICK voor de link.

En dan nu: Halloweeeen!


1. We kennen ze denk ik allemaal wel: de hotdog mummies! Deze zijn best bekend en heel makkelijk te maken. Ik maak ze ook vaak, maar dan in de 'normale' versie, niet de 'enge mummieversie.' CLICK voor de link.

2. Spookjes zijn natuurlijk typisch Halloween. Ik heb een leuke spookjessnack gevonden die ook niet zo moeilijk te maken is, én ook nog eens super lekker zoet! Meringue spookjes! Hoe cute? CLICK voor de link.

3. Aaaah dit vind ik zo schattig! Aardbeitjes met bange gezichtjes erop (lijkbleke gezichtjes, van witte chocolade natuurlijk). Lief en super easy! CLICK voor de link.

4. Ik heb al de hele dag zin in pizza. En toen zag ik dit recept, heel leuk gedaan. Simpel, maar toch leuk voor Halloween. CLICK voor de link.

5. En last but not least, griezelige cheeseburgers. Echt, de meest simpele dingen kunnen de leukste en lekkerste zijn. Hoe creatief is dit? CLICK voor de link.

Dus, wat vinden jullie lekker om te eten in de herfst? Eet je juist veel of weinig en wat vinden jullie van Halloween?


4 opmerkingen:

  1. Yummm! Ik vind het wel jammer dat wij geen halloween vieren, maar dat betekend niet dat ik niet zulke lekker dingen kan maken.

    Liefs, Elbrich
    xfashionmeep.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha precies ja, wij vieren het ook niet echt maar ik wel!

      Verwijderen

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo