New cool discoveries December

Ik heb dus een nieuw idee gekregen voor een post. Elke maand ga ik een post plaatsen over nieuwe dingen (dat kan zijn eten, make-up, hang out spots, films/series, muziek.. noem het maar op) die ik heb ontdekt en wel over te spreken ben. Ook kunnen het gewoon oude gewoontes zijn die ik opnieuw oppak, dingen van vroeger of bijvoorbeeld iets waar ik eigenlijk nooit veel aandacht aan heb besteed. Elke maand zijn het er 5. Kijk mee!

#1 Bruin haar
Ik ben echt verslaafd geraakt aan mijn bruine haar. Ik heb het vorige week (voor mijn verjaardag) nog een keertje over laten verven aangezien het weer lichter werd door de highlights die er doorheen kwamen. Nu is het weer mooi!

# Sale
Jahoe, sale verslaafd. Ik struin het internet echt af naar koopjes en heb dan al een hoop dingetjes gekocht in de online sale van de H&M vandaag.. Guilty pleasure..

# 3 Foam douchegels
Ja echt, het begon zo'n beetje tijdens Sinterklaas toen er tijdens het dobbelen een setje mini foam-douchegels op tafel kwam. Die wilde ik met alle geweld bemachtigen. Helaas was dat niet gelukt, maar kreeg ik voor kerstmis en mijn verjaardag mijn eigen foam-douchegels en hmmm.. Wat zijn die fijn! Ik heb ze van de Rituals en van de Shoeby.

# 4 Kerstfilms
Haha, ik hou echt van kerstfilms. Ik heb er dan ook weer genoeg gekeken dit jaar! Mede door de t.v. en door mijn vriend die voor mij een kerstfilm-adventkalender had gemaakt. Which meant: allemaal kerstfilms kijken voor een hele week!

# 5 Money!
Jahoe, vorige maand heb ik best veel gewerkt wat betekende dat ik de 20e van deze maand een hoop geld heb gekregen op mijn rekening! En wat me nog blijer maakt is het feit dat ik in januari waarschijnlijk het dubbele krijg omdat ik elke zondag heb gewerkt in december én ook nog eens hele dagen van 09.30 tot 16.00. Hello euro's! Shopping time!



                                                                      

8 opmerkingen:

  1. klinkt goed meis ik ben van bruin juist naar rood gegaan waar ik echt gek op ben nu heb ik net mijn hairextensions binnen en die zijn bruin dus nu twijfel ik of ik mijn haar weer bruin ga verven haha

    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ja ik dus van blond naar bruin naar bruin haha. Rood lijkt me ook erg mooi maar dan zo'n rood/paarsige aubergine kleur :)

      x

      Verwijderen
  2. Erg leuk! En bruin haar is altijd mooi, ik ben een tijdje terug van kastanjebruin (m'n eigen haarkleur) naar bruin gegaan en na een paar maanden toch maar weer terug naar kastanje bruin. Bij mij werd het te donker! x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mooi! Ik ben echt fan van bruin haar haha maar ik denk dat het in de zomer toch wel weer een lichter kleurtje wordt

      x

      Verwijderen
  3. Harstikke leuke post! Mooie blog heb je!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo