New cool discoveries Januari

Ik heb dus een nieuw idee gekregen voor een post. Elke maand ga ik een post plaatsen over nieuwe dingen (dat kan zijn eten, make-up, hang out spots, films/series, muziek.. noem het maar op) die ik heb ontdekt en wel over te spreken ben. Ook kunnen het gewoon oude gewoontes zijn die ik opnieuw oppak, dingen van vroeger of bijvoorbeeld iets waar ik eigenlijk nooit veel aandacht aan heb besteed. Elke maand zijn het er 5. Kijk mee!

#1 Therme bodyserum
Zoals ik in mijn vorige post al had geschreven ben ik echt addicted to Therme bodyserum in de geur White Zen Lotus. Als je deze nog niet gelezen hebt, kijk zeker even!

#2 Once Upon A Time
Mijn-god. Dat ik nooit eerder met deze serie ben begonnen.. ik ben er letterlijk verslaafd aan nu. Ik kijk elke avond wel een paar afleveringen (mede omdat ik dus nog maar bij seizoen 1 ben) maar dit is echt mijn nieuwe favorite!

#3 Burgers
Ik eet de laatste tijd best vaak hamburgers. Ze zijn lekker, je kunt er van alles mee doen en het is lekker makkelijk te maken. Ik eet mijn burgers eigenlijk altijd op een Italiaanse bol of ciabatta broodje met een lekkere plak kaas erop :)

#4 Mijn slim-jeans van de H&M
Ik zocht al een lange tijd naar een leuke, donkergrijze broek. Een collega van mij had er ook eentje aan en zij vond 'm heel fijn zitten. Ik heb 'm gepast en heb 'm ook meteen meegenomen! Eigenlijk, ik heb er 2 van meegenomen want ze zijn zo mooi en zitten erg lekker.

#5 Thee
Ik ben de laatste tijd weer in de thee-mood. Ik heb soms van die moods dat ik echt ergens zin in heb en het veel drink/eet/gebruik.. Dit keer is het de thee-mood! Ik drink eigenlijk altijd fruitthee met suiker en honing erin.

                                         

9 opmerkingen:

  1. Super leuk idee!! En erg leuk om te lezen! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk artikel !! Ik heb ook altijd verschillende Moods

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk idee! Oh, ik hou ook van hamburgers haha!

    xo Liesbeth
    http://aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Reacties
    1. Jaaa maar ik ben nog newbie haha ik heb bijna seizoen 1 uit nu

      Verwijderen
  5. Hey, ik heb je net gevolgd, zou je mijn blog terug willen volgen?
    missbeautyfreak.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo