New in: sneakers

Vandaag ben ik eindelijk naar het winkeltje wat bij mijn vriend in het centrum zit geweest. Ik wilde er al heel lang heen maar had er steeds geen tijd voor of als ik er tijd voor had was de winkel dicht. Het winkeltje heeft allemaal schoenen voor €15,- dus dat is een hele goede deal. Ze hebben dames en herenschoenen en allemaal verschillende modellen en soorten. Van sneakers tot enkellaarsjes en van lange laarzen tot ballerina's. Ik denk niet dat ze van super geweldige kwaliteit zullen zijn maar voor €15,- kon ik deze niet laten liggen: mijn nieuwe sneakertjes! Ik wilde al heel lang leuke sneakertjes hebben met ritsjes erin en ik had op internet een paar gezien bij de Shoeline van €59,-. Ik was nog aan het bedenken of ik die wel of niet zou kopen, maar toen kwam ik in dit winkeltje deze sneakers tegen en die vond ik toch wel heel erg leuk.

Mijn sneakertjes!
 
Studs
 
De binnenkant heeft panterprint
 
En ze zitten goed!

Wat vinden jullie van mijn sneakertjes?
 
 

17 opmerkingen:

  1. Niet mijn smaak, ik zoek ook nog goede biker boots dus ik dacht ik lees het even..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik zoek ook nog biker boots, je moet eens kijken bij de Dolcis, de Invito, de Shoetime of bij de van Haren daar hebben ze allemaal sale (ook online)

      Verwijderen
  2. Leuke schoenen ze zien er ook lekker warm uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ik weet nog niet of ze dat ook zijn ik heb ze nog niet aangehad omdat ik ze eerst in wil sprayen en die spray heb ik thuis :)

      Verwijderen
  3. lovely blog!
    stop by anytime :)
    xoxo Sienna
    www.fashionintheair.com

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo