New cool discoveries Maart

Ik heb dus een nieuw idee gekregen voor een post. Elke maand ga ik een post plaatsen over nieuwe dingen (dat kan zijn eten, make-up, hang out spots, films/series, muziek.. noem het maar op) die ik heb ontdekt en wel over te spreken ben. Ook kunnen het gewoon oude gewoontes zijn die ik opnieuw oppak, dingen van vroeger of bijvoorbeeld iets waar ik eigenlijk nooit veel aandacht aan heb besteed. Elke maand zijn het er 5. Kijk mee!

#1 Pastelkleurige nagellakjes
Laatst zag ik een aanbieding bij de Kruidvat; 2 producten van NYC voor €5,- en alle combinaties waren mogelijk. Super nice natuurlijk, maar ik ging toch voor 2 dezelfde producten en dat waren lakjes. Pastelkleurige lakjes welteverstaan. Erg in deze lente en ik ben er ook echt gek op. Als je me volgt op Instagram heb je ze vast al voorbij zien komen. Ik heb een lavendel kleurtje gekocht en een lichtblauwe.

#2 Geld zorgvuldig uitgeven
Oké, ik heb echt een tijd gehad dat ik ver-slaafd was aan online shoppen. Ik ging gewoon kijken op webshops bij de sale of er iets leuks en goedkoops bij was en dan kocht ik dat gewoon, ook al had ik niet zo veel geld meer. Erg, I know.. Máár, ik heb mijn leven gebeterd! :) Ik shop bijna nooit meer online, behalve als het bijvoorbeeld niet meer in de winkel verkrijgbaar is. Ik spaar nu liever mijn geld op voor in de stad; dan heb ik meer kans om echt GOED te slagen.

#3 Gezond eten (update)
In mijn vorige 'new cool discoveries' schreef ik al over dat ik gezonder wil gaan eten om, mede, van mijn buikje af te komen. En dat lukt al aardig. Ik eet een stuk minder, een stuk minder ongezond en ik weet wanneer ik me in moet houden. Mijn vriend doet trouwens ook mee! We hadden eigenlijk nooit verwacht dat we het zo lang vol zouden houden maar het gaat goed!


#4 YouTube kanalen ontdekken
Tegenwoordig ben ik steeds meer YouTube kanalen aan het ontdekken. De meeste van die kanalen zijn toch wel beauty/fashion/lifestyle kanalen omdat ik dat gewoon het leukste vind om te kijken. Ik ben nooit zo'n YouTube verslaafde geweest, maar het gaat de laatste tijd erg die kant op.. Ook ben ik weer oude YouTube kanalen tegen gekomen die ik vroeger altijd volgde maar de laatste tijd niet echt meer naar om keek.. Best leuk!


#5 Hartenstraat
Gisteren zijn Tim en ik naar de film Hartenstraat geweest en hij was echt heel erg leuk! Toen ik een tijdje geleden de trailer in de bioscoop zag dacht ik echt: 'Wauw, dit is weer zo'n slechte Nederlandse film die het wil gaan proberen te maken in het romantische komedie genre' maar hij was erg leuk. Er zaten natuurlijk wel van die standaard cliché dingen in maar hij had ook wel z'n verrassende scenes. Bekijk de trailer HIER.


                                        

27 opmerkingen:

  1. Leuk even, ik ontdek elke dag weer super leuke nieuwe youtube kanalen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil ook wat minder online uitgeven, je wordt zo snel ingepakt door uitverkoopjes enzo! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil ook minder uitgeven, niet persee alleen online. Hartenstraat wil ik ook nog graag zien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Omg ik wil Hartenstraat ook nog zien! Hij lijkt me echt grappig. En wat handig dat je vriend ook mee doet met je gezondere levenstijl. Zo kunnen jullie elkaar motiveren.

    x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa maar hij draait nog wel even denk ik, hij is pas net in de bioscoop uit! Jaa mijn vriend heeft ook wel een buikje hoor! :)

      Verwijderen
  5. Leuke post en gave blog heb je! Keep posted!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk idee van je, pastelkleurig nagellakjes zijn zo leuk! Ik begin YouTube ook meer te gebruiken, het is zo fijn als je 's avonds een filmpje kan zien terwijl je een artikel voor de volgende typt. Zaalig, en geeft je ook nog eens lekker veel inspiratie!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een goed idee van je, ik ben benieuwd !
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er staan al een paar vorige 'new cool discoveries' op mijn blog, van de voorafgaande maanden! :)

      Verwijderen
  8. Wat een leuk idee! Wat goed dat je al zo goed bezig bent met gezonder eten, voel je je ook energieker en zo? Ik ben best wel benieuwd naar de film, ik vind Sanne heel leuk en ik ben echt benieuwd wat ze ervan heeft gemaakt. Youtube kanalen volg ik eigenlijk niet, heb jij nog tips? X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja zeker, ik ben ook een stuk minder moe werk ik wel :) Youtube kanalen zoals Femme, Beautygloss, Misslipgloss, Fleurdeforce en Todaysbeauty zijn erg leuk!

      x

      Verwijderen
  9. Ik wil ook minder geld uitgeven! Alleen soms is dat zo lastig :-(

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik weeeet het, maar het is makkelijker als je een doel hebt bijvoorbeeld een designertas of een vakantie ofzo :)

      Verwijderen
  10. Heel leuk om dat elke maand te doen! Bij mij helpt het om lekkere gezonde dingen te bakken, zo hou je het stukken langer vol en is het ook heel leuk! Pastelkleurtjes zijn heel leuk voor de lente en dit weer natuurlijk (;

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ben zooooo benieuwd naar Hartenstraat!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke lijst! Ik ben ook dol op pastelkleuren nagellak, zeker in de zomer ;)

    BeantwoordenVerwijderen


  13. Good read and appreciate for sharing this.



    We are from Tropika Club Magazine

    To learn about Tropika Club's Search Directory for Beauty and Wellness Services, please visit Tropika Club now.



    Some of the articles at Tropika Club Magazine would be:



    1. What's the Correct Order of Skincare?



    2. What's Most Effective for Wrinkles Under the Eyes?



    3. 7 Best Places to Buy Supplements Online in Singapore



    4. Expert Tips for Beautiful Long Asian Hair



    5. 7 Free things to do in Singapore

    BeantwoordenVerwijderen
  14. I am frequent visitor of your website as i love to read out the articles posted on your website. At the same time i request to post some great article on Precision Spectrometer and similar as well.Thanks !!!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo