Most used beauty products

img401/6748/thththcc73d74dzz9.gifNet als, ik denk wel ieder ander meisje, ben ik naast fashion ook gek op beauty. Ik doe elke week braaf scrubben en een maskertje op, ik verzorg mijn huid goed en ik probeer altijd zo veel mogelijk te drinken om mijn huid een beetje gezond te houden van binnenuit. Ik heb ook een aantal lievelings- meest gebruikte beautyproducten. Includes make-up trouwens, dat is ook beauty! Kijk maar mee!




1 Dagcrème van de Hema
Ik gebruik deze dagcrème denk ik al zolang ik dagcrème gebruik, echt al een hele lange tijd. Ik heb eigenlijk altijd die van de Hema. Waarom? Hij is makkelijk aan te brengen, goedkoop en gewoon lekker smeuïg. Ik begin de laatste tijd ook wat meer naar de Garnier te neigen (die heeft mijn moeder en hij staat altijd in de badkamer. Als ik geen zin heb om naar boven te lopen, pak ik die!)

2 Douchegel van Dove
Dove is gewoon een heel fijn merk. Ze hebben dan ook echt van alles voor je lichaam en je haar. Ik gebruik de Go Fresh douchegels van Dove elke dag onder de douche. Ik vind de Japanse Bloesem het lekkerst op het moment!

3 Deodorant van Dove
Ik heb echt wel een miljoen (is dat überhaupt wel mogelijk?) deodorants uitgetest in mijn leven en ik vind Dove nog steeds de fijnste. En dan weer: de Go Fresh. Ik vind het gewoon fijn als deo's lekker fris zijn en niet zo'n verstikkende deo-geur afgeven (zoals die van Sanex of Rexona).

4 Oogpotlood van Essence
Ja dit is echt mijn favoriete oogpotlood EVER. Ik gebruik ook elke dag oogpotlood (behalve als ik de deur niet uit ga of als ik heel even snel naar de supermarkt moet, dan gebruik ik alleen mascara EN JA daar komen we zo op!).

5 Mascara van L'oreal Paris
Mijn ultimate fijne mascara de laatste 7/8 maanden.. Volume Million Lashes van L'oreal! Echt een goede mascara. Klontert niet snel, fijn borsteltje en blijft heel lang zitten! Ik vind normaal de mascara's van Maxfactor ook echt super!

6 Foundation van Miss Sporty
Een tijdje terug was ik in de Etos en bedacht ik me dat ik helemaal geen fijne foundation meer had. Waarom dan Miss Sporty? Ik zocht gewoon een cheap ass foundation, gewoon om uit te proberen! En wat een goede keus heb ik gemaakt! Hele fijne en lichte foundation die lang blijft zitten.

7 Masker van Dr. Van Der Hoog
Zonder twijfel, mijn favoriete merk voor maskers! Eigenlijk heb ik elke keer wel een ander soort masker, ik vind ze eigenlijk allemaal wel heel fijn! Ze doen hun werk en zijn op zich gewoon betaalbaar. 


8 Foundation sponsjes van de Kruidvat
Ja ik heb ze een hele lange tijd gezocht in het make-up schap van Essence (ik hoorde dat ze ze hadden) maar kwam elke keer weer met lege handen thuis. Toen zag ik op een middag dus een zakje met allemaal verschillende soorten make-up sponsjes tegen bij de Kruidvat. Super handig!

9 Wimperkruller van de Etos
Ja wimperkrullers kun je overal wel halen, maar die van de Etos zijn wel heel fijn. Ik kan gewoon echt NIET zonder wimperkruller en als de mijne kapot is ga ik meteen een nieuwe halen.


10 opmerkingen:

  1. Wat leuk om te lezen!
    Mooie blog! Ik volg je nu ook via GFC, zou het wel leuk vinden als je terug volg :)

    xo Liesbeth
    http://aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We hebben de zelfde favoriete mascara! :) Leuke post! ^^ Ik wil nog steeds een keer het cupcake masker van Dr. Van de hoog uitproberen~ die lijkt me zo geweldig :) xx Litaaaa

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa hij is echt fijn. Ik heb er laatst nog een bijgehaald bij de Kruidvat (was in de aanbieding voor €10,-). Cupcakemasker is wel fijn, tequilla masker wordt mijn huid rood van.. xx

      Verwijderen
  3. Maskertjes van Dr. van der Hoog zijn echt fijn inderdaad :D

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk om te zien wat jij graag gebruikt :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. I love the products you've choosen to make review.You have a very beautiful skin and you know how to spoil it.I like to use also a good makeup base and eyeliner and mascara.With mascara can be really a problem when you choose,but I don't think I've used L'oreal mascara before.thanks for sharing your thoughts with us and I invite you on my blog too.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thank you for the sweet comment! I will take a look at your blog as well!

      Verwijderen

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo