Mijn beauty-musthaves voor de lente

weheartit.com
De zon schijnt al weer volop vandaag, volgend weekend is het carnaval en er groeien alweer bloemetjes uit de grond.. Dat betekend dat de lente er weer aan komt. Ik heb al eerder geschreven over dat we eigenlijk nog helemaal geen winter hebben gehad, maar ik denk toch niet dat die nog zal komen. Daarom ga ik me denk ik maar richten op de lente, ik krijg er gewoon spontaan zin in.

Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk nieuwe spulletjes. Als het gaat om kleding ben ik al helemaal voorbereid (zie hier mijn artikeltje over mijn wishlist) maar het beautygedeelte is ook niet onbelangrijk! Hier is dus mijn beauty-musthave-wishlist:

1. Op een aantal sites spotte ik de nieuwste lakjes van L'Oréal, de Les Blancs collectie. De lakjes zijn heel erg licht van kleur en het zijn merendeels pasteltintjes. Dit vind ik wel een must-have voor de lente voor mij. Klik hier om een artikel met swatches te zien. Ik vind alle kleurtjes wel leuk eigenlijk!

2. Ik ben weer van plan om te gaan werken met een gezichtsborstel en facewash als ik mijn gezicht 's avonds reinig. Nu doe ik dat met een watje en reinigingsmelk al zo'n 4 jaar denk ik.. Ik heb het vroeger wel eens met een face wash gedaan maar ik vond het altijd zo'n geknoei. Ik denk dat het met een gezichtsborstel wel wat fijner werkt, dus die moet ik ook even eentje halen.

3. Daar hoort natuurlijk ook een goede, frisse en niet al te dure face-wash bij. Meestal heb ik die van L'Oréal gehad maar ik denk dat ik nu eens wat nieuws ga uitproberen zoals bijvoorbeeld een face-wash van de Hema.

4. Ook heb ik een nieuwe watervaste mascara nodig. Meestal heb ik mascara's van L'Oréal, Catrice of MaxFactor dus ik moet eventjes kijken waar er aanbiedingen zijn, het heeft namelijk nog niet heel erg veel haast.

5. Ik wil ook nog een nieuwe deo uitproberen, ik gebruik nu al heel lang Dove Go Fresh en deze is ook heel lekker en werkt goed, maar ik wil nog een nieuwe deo voor erbij. Misschien dat ik voor een parfum deo ga.

6. Elk jaar koop ik ze weer, bodysplashes! Ik ben er echt gek op en ik haal ze altijd bij de H&M of bij The Body Shop. Body splash is super handig, lekker fris en meestal een goed formaat om mee te nemen en om jezelf onderweg even op te frissen.

7. Verder heb ik goede verhalen gehoord over de Vaseline Spray & Go bodylotion. De bodylotion die je op sprayt, een paar seconden laat intrekken en al meteen je kleding er over aan kunt doen. Handig voor in de lente, als het weer wat warmer wordt heb ik meestal geen zin om zo lang in de badkamer te staan.

8. Voor de lente wil ik ook een nieuw geurtje kopen, gewoon een lichte eu de toilette die lekker fris is. Zoals die van de Hema, die schijnen ook heel erg lekker te zijn! DEZE dus :)

9. Ook wil ik voor de lente een mooi oogschaduwpallet halen, met verschillende kleurtjes er in. Ik heb zwarte oogschaduw maar ik zou ook graag groene, paars of blauw willen. Van Essence heb ik leuke gezien, ook maar even halen dus!

10. En als laatste zit ik er aan te denken om vitaminepillen voor mijn huid te gaan slikken. Het hoort niet echt bij beauty-artikelen maar het zorgt wel voor een mooie huid dus het valt bij mij wel onder de beauty-musthave categorie. Ik heb alleen echt een HEKEL aan pillen slikken, ik krijg vaak een paracetamol nog niet eens normaal weg, ook niet als ik deze in stukjes breek. Dus hopelijk vind ik een variant van vitaminepillen die lekker is, of die je makkelijk door kan slikken en niet te duur is.

Hoe zit het met jullie lijstje? Wat willen jullie echt sowieso nog in huis halen en wat kan wel even wachten?


                                         

11 opmerkingen:

  1. klinkt als een fijn product! fijne review
    goed weekend meis! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk artikel! Ik wil graag lente kleurige lakjes voor de lente, en inderdaad een heerlijk parfum. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou kleurige lakjes zijn er weer genoeg in ieder geval :)

      Verwijderen
  3. Wat een leuk artikeltje! Ik zoek nog een 'zachte' lippenbalm voor de lente...
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dan raad ik je echt de Babylips van Maybelline aan, je lippen worden super zacht en hij geeft een mooi kleurtje af !

      Verwijderen
  4. Leuk artikel! Ben benieuwd naar de gezichtsborstel die je gaat kopen, lijkt me ook wel goed maar geen idee waar je een betaalbare kan krijgen.
    Ik wacht nog wel even met halen, maar wel leuk om al beetje over na te denken (:

    BeantwoordenVerwijderen
  5. NR 10 gewoon vers fruit en groenten eten....ook mee naar school nemen!.. niet te veel pillen slikken

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ik probeer fruit te eten maar het komt er niet zo vaak van, maar ik zal nog beter mijn best gaan doen, thanks!

      Verwijderen
  6. Wat een leuke post is dit!
    Ziet er goed uit.
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo