Wishlist spring 2014

Omdat we tot nu toe nog steeds geen echte winter gehad hebben, denk ik ook niet dat ie nog zal komen. Ik had gehoopt op een mooie witte winter, lekker schaatsen op natuurijs, spelen in de sneeuw en genieten van het mooie uitzicht. Helaas is mijn wens niet uitgekomen en gaan we nu zelfs alweer richting de lente. Ik zag buiten gewoon al narcissen uit de grond komen! En dat in februari..

Ook de winkels zijn alweer begonnen met de nieuwe lentecollectie te promoten. De webshops staan alweer vol met leuke, zwierige lentedingen. En daar raakte ik een beetje door in de mood. Ik heb voor jullie een wishlist gemaakt voor de lente. Kijk snel mee naar mijn wishlist!


1. Dit is echt een super leuke broek van de H&M. Hij heeft een leuk etnisch printje en is zwart wit. Deze broek zag ik in de webshop en daarna nog een keer in de winkel. Volgende keer ligt ie in mijn winkelmandje!

2. Ik ben nogal into de bloemen de laatste tijd en toen ik dit leuke shirtje van de Vero Moda zag moest ik 'm op mijn wishlist zetten!

3. Ik wil voor de lente sowieso een leuke gekleurde broek en deze zalmroze broek van de Vero Moda vind ik wel erg mooi. Leuk kleurtje, lekker vrolijk.

4. Dit zwierige topje van de Bershka viel mij ook gelijk op omdat ie uit laagjes bestaat, een leuk kleurtje heeft en mooi is afgewerkt met zwarte bandjes.

5. Ook wil ik voor de lente sowieso een paar leuke gekleurde ballerina's hebben. En deze blauwe van de H&M vond ik wel heel erg schattig!

6. Deze oorbellen zag ik op de webshop van Sacha. Super leuk met die veertjes, daar heb ik trouwens ook echt weer iets mee de laatste tijd.

7. Laatst had ik mooie loafers gekocht bij de Van Haren maar die waren toch wat te klein dus heb ik ze terug moeten brengen. Toen zag ik op de website van H&M deze superleuke zebra loafers. Die worden van mij :)

8. Deze bloemenblousse vind ik erg mooi omdat ie er heel subtiel uit ziet, maar toch vrolijk. Ook van de H&M trouwens.

9. Deze mooie broek van de Only vind ik ook erg leuk omdat ik zo'n kleur broek nog niet heb. Perfect dus, weer eens wat anders!

10. Ja ik weet het, meer bloemen. Maar hoe cute is dit IPhone hoesje van de H&M? Soon to be mine!

11. Op de webshop van Rebelista kwam ik deze super leuke oorbellen tegen. Erg lente-achtig!

12. Ik heb nog een spijkerjasje maar ik wil er graag nog eentje, zodat ik af kan wisselen of als de ene in de was zit! Deze van de H&M vind ik erg leuk.

13. Verder wil ik graag nog een bruin suede jasje. Toen ik op zoek ging kwam ik niet zo ver, maar op de H&M webshop stond deze beauty. Wauw, misschien dat ik die maar neem..

14. Bij de Vero Moda zag ik deze leuke bloemebroek hangen. Niet precies wat ik bedoel, ik wil eigenlijk graag een jeans met bloemeprint, maar misschien dat ik deze er ook bij haal!

15. Het is ook weer tijd voor een nieuwe sjaal, en dit leuke sjaaltje van de H&M is echt mijn ding. Donkerblauw met roze hartjes.

16. Bij lente hoort zon, en bij zon hoort: juist! Een nieuwe zonnebril. Ik heb een pilotenbril maar ik wil er graag nog eentje bij hebben. Van de H&M trouwens!

17. Tenslotte zijn mijn lipglosses op dus moet ik even een nieuwe halen. Dit vind ik een mooie lentekleur en hij is van Essence.
 
 
Hoe vinden jullie mijn wishlist? En wat hebben jullie op de wishlist staan voor deze lente?

                                                      

31 opmerkingen:

  1. Mooie wishlist nummer 3 en nummer 13 zou ik ook wel willen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie items allemaal! Ik krijg zin in het voorjaar! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke wishlist! Leuk voor de lente, krijg al helemaal zin in de lente. Leuke blog heb je, ik volg je nu!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke wishlist, ik volg je nu terug! x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nummer 8 is super mooi! De rest ook hoor, maar van die ga ik echt kwijlen, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind de bloemetjespatronen zo leuk! X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke wishlist! Ik vind het zó jammer dat we niet kunnen schaatsen op natuurijs ;( Ik zou gaan voor nummer 7 en 12, die zijn echt mooi :)

    xo Liesbeth
    http://www.aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke items heb je erop staan, vooral de oorbellen en het hoesje vind ik erg leuk. Krijg helemaal zin in de lente zo! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Het hoesje ga ik sowieso binnenkort halen haha

      Verwijderen
  9. Ooh, super leuke items! Vooral nummer 2 & 14 vind ik super leuk :D. Heel leuk gedaan!

    Xjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. nr 2 vind ik echt heel mooi en vrolijk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het alleen jammer dat ie er niet in andere kleuren is :)

      Verwijderen
  11. Leuke wishlist! :) Ik vind het jasje (nummer 13) en super leuk en perfect voor de lente.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Nummero 11, heel mooi! Oorbellen nooit genoeg haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Dat leren jasje vind ik zelf heel tof! Dat kleurtje is gaaf

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je berichtje!♥ Als je na het kijken van mijn blog besloten hebt dat jij mijn nieuwe volger bent, laat het me even weten, dan kan ik je misschien wel terug volgen! xoxo